Kvaliteta tjestenine u svim oblicima

Tutte le ricette

La Collezione

Barilla vam želi otkriti tajne svoje tjestenine Collezione: odabir posebnih oblika tjestenine, idealnih za ostvarivanje kreativnosti u kuhinji. S tjesteninom Barilla možete pripremiti izvorna talijanska jela, bogata okusima i maštom jer je svaki oblik tjestenine Collezione specifičan i savršen za jednostavne, ali i kreativne umake. Uz to vam pomaže u unošenju vlastite osobnosti u vaša jela.

Sastojci

Tjestenina Barilla Collezione nudi mnogo različitih ideja za pripremu originalnih i profinjenih jelovnika te jamči odličnu kvalitetu. Barillina strast za tjesteninom razvija se od 1877. godine. Zbog toga Barilla sve više pažnje posvećuje detaljima poput kvalitete tako da izabire najbolju tvrdu pšenicu te pomno nadzire sve faze proizvodnje sve do završne provjere.

Oblici

Tjestenina Barilla Collezione nudi tagliatelle i lazanje, obje vrste pripremljene na tradicionalan način. U ponudi je i tjestenina s jajima, osmišljena da pojača okus svim jelima: onima punog, ali i blažeg okusa. Ako u tjestenini tražite jedinstveno jelo za sva osjetila, možete izabrati nešto iz ponude punjene tjestenine: tortellini i tortelloni koji sadrže pregršt bogatstva okusa. Ako pak više volite klasične okuse, možete izabrati nešto od maštovitih i profinjenih oblika: Conchiglie Rigate, Spaghetti Lunghi, Casarecce, Orecchiette.