Mali čarobni trenuci

 
Mini Penne Rigate

Mini Penne Rigate

Penne su nesumnjivo jedna od glavnih zvijezda talijanske kuhinje. Njihova rebrasta struktura potječe sa sjevera Italije, a oblik duguju mašti Napoletanaca, njihovoj kreativnosti i osobito pravoj ljubavi prema tjestenini. Barilla vam ovaj tradicionalni oblik tjestenine donosi u manjim dimenzijama, ali uz jednaku kvalitetu i prepoznatljivi okus. Mini Penne Rigate sada su vitkije i laganije, živahnije, prikladne da istaknu sve vrste umaka i za stol donesu dašak svježine.

Mini Penne Rigate

Vrsta

Mini Penne Rigate karakterističnog su vitkog na vrhu zašiljenog oblika baš kao i nekadašnji Pennini, a vanjska im je struktura rebrasta pa savršeno prima i zadržava umake. Zahvaljujući dugogodišnjem Barilla iskustvu u odabiru najboljih zrna durum pšenice i pažnji posvećenoj svakoj fazi obrade, uz Mini Penne Rigate uživat ćete u kvaliteti i neponovljivom okusu. Zbog svega toga i zbog lakoće kojom ističu umak ovo jelo osvojit će cijelu obitelj.

Način pripreme

Mini Penne Rigate poznate su po svojoj sposobnosti sljubljivanja s raznim umacima, od onih tradicionalnih na bazi mesa i rajčice do inovativnijih s povrćem i sirevima. Upravo kombiniranje s ovim sastojcima čini ih neodoljivim i zamamnim jelom, idealnim za zdravu i uravnoteženu prehranu. Barilla vam preporučuje jednostavan i ukusan recept: kremaste Mini Penne s mekim sirom robiola, svježim rajčicama i kockicama šunke. Ako želite uživati u laganijim i delikatnijim okusima, Barilla vam savjetuje Mini Penne s dimljenim lososom i mahunama.