Mali čarobni trenuci

 
Mini Pipe Rigate

Mini Pipe Rigate

Tjestenina Mini Pipe Rigate proizvodi se iz odabranih žitarica u skladu sa svim pravilima umjetnosti i primjenom pažljivih postupaka obrade te osigurava dobro raspoloženje za stolom i odlično pristaje uz svaki umak.
Kao i njezin izvorni model - Pipe Rigate, ova tjestenina malog oblika odličan je hvatač umaka, a zbog svoje veličine još bolje se stapa s umakom i time omogućava izradu šarenih i primamljivih jela na oduševljenje mladih i starih.

Mini Pipe Rigate

Vrsta

Tjestenina Mini Pipe Rigate otvorena je s obje strane i odlično ide uz sve vrste umaka koji se zahvaljujući zaobljenom obliku i brazdama s vanjske strane tjestenine savršeno stapaju s tijestom.
Iz tog razloga tjestenina Mini Pipe Rigate odlično prianja uz sve umake, pa čak i one s kojima je ponekad teško pronaći savršeni kulinarski spoj. Barilla predstavlja ovaj primamljivi i savršeni oblik tijesta koji zadovoljava sve karakteristike u pogledu okusa i kvalitete, baš kao i istoimena tjestenina velikog formata.

Način pripreme

Njihov je oblik posebno osmišljen kako bi se prilagodio raznim načinima pripreme. Mini Pipe Rigate idealan su oblik tjestenine za sve umake, osobito se ističu u salatama i ljetnim predjelima u kombinaciji sa sitno narezanim sastojcima koje zadržavaju u svojoj unutrašnjosti. Odgovaraju im također i kremasti umaci i umaci na bazi rajčice koje primaju duž svoje rebraste vanjske strukture. Barilla vam savjetuje da ih pripremite s delikatnom kremom od lososa obogaćenom porilukom i cherry rajčicama ili s puretinom, graškom, cherry rajčicama i porilukom u svježem i ukusnom jelu.