Kreativnost stvara jedinstvenost

Farfalle

Farfalle

Farfalle su u sredini stisnuti kvadratići tijesta. Njihova glatka površina nepcu otkriva različitu konzistenciju ove tjestenine u njenom središnjem dijelu i na krajevima u čemu osobito uživaju pravi gurmani. Farfalle su jedan od najveselijih oblika tjestenine koje lete od umaka do umaka i prilagođavaju se najrazličitijim okusima.

Farfalle

Vrsta

Od pravih leptira Farfalle su preuzele lakoću i živahnost, ali bojom odražavaju sjaj pšenice i sunca. Za šareni stol prepun mašte nema boljeg odabira od Barilla Farfalla. Njihova glatka površina čini ih posebno prikladnima za lagane i delikatne umake na bazi povrća.

Način pripreme

Zbog veselog i laganog oblika Barilla Farfalle otkrivaju sve svoje okuse u ukusnim salatama od tjestenine i odlične su kako u tradicionalnim tako i u neobičnijim kombinacijama. Da biste istaknuli živahnost Farfalla, Barilla vam savjetuje da pripremite jednostavno jelo očaravajućih mirisa s cherry rajčicama i mentom. Vaše ćete goste zadiviti ako pripremite Farfalle u umaku Aurora na bazi bešamela, umaka od rajčica i maslaca.