Okus tradicije u svim varijantama

Filini

Filini

Tanki jušni rezanci (filini) Barilla posebno su pogodni za one koji vole hranjivu i laku hranu.
Ova tjestenina, izrezana na tanke trake ide osobito uz juhe i maneštre. Njihova nježnost i ugodan okus obogaćuju fantaziju juha i maneštra zato čak i najjednostavniji recepti postaju posebni.

Filini

Vrsta

Tanki jušni rezanci (filini) Barilla tanke su trake od tjestenine izrađene od grubog i poroznog tijesta koji Barilla priprema za svoje male tjestenine. Radi se o jednom od najklasičnijih rezova: ovi kratki i vitki rezanci urone u juhu i elegantnom joj lakoćom obogaćuju okus. Oblik, jedan od najtradicionalnijih u bogatom izboru malih tjestenina, cijenjen je i zbog kratkog vremena kuhanja: u samo dvije minute tanki jušni rezanci filini vašu juhu naprave jedinstvenom i pretvaraju je u ukusan specijalitet.

Način pripreme

Za sve one koji volite probavati nova jela tanki jušni rezanci (filini) Barilla pozivaju vas da zaronite u originalne recepte prema kojima je jelo vrlo brzo spremno i uključuju samo najsvježije sastojke. Skuhajte na primjer tanke jušne rezance Barilla u krem juhi od špinata, a na kraju dodajte tanke kriške tek skuhanih pilećih prsa. Ili popecite luk, celer i krumpir. Dodajte na prstene narezane šparoge, dolijte juhu i sve zajedno gnječite. U dobivenoj kremi skuhajte tanke jušne rezance Barilla.
Ukrasite ih cherry rajčicama i vrhovima šparoga te uživajte u bogatom okusu i autentičnosti sastojaka jednostavnog i kreativnog recepta.