Okus tradicije u svim varijantama

Fusilli

Fusilli

Fusilli potječu iz sjeverne i središnje Italije, a nazvani su prema vretenu koje se koristilo za predenje vune. Karakterističnog su spiralnog oblika koji se sastoji od tri harmonično isprepletena kraka koji privlače sve vrste umaka.

Fusilli

Vrsta

S Fusillima ne možete pogriješiti bilo da odaberete složene i guste umake ili one jednostavnije. Dat će odlične rezultate čak i ako se odlučite na poneki zahtjevniji kulinarski pothvat.

Način pripreme

Fusillima savršeno odgovaraju bogati umaci na bazi mesa ili svježeg sira, ali će i u salatama otkriti svoju raznolikost i posebnost: sjeckano povrće, začini, tuna klize niz njihove krakove ugodno popraćeni baršunastim notama maslinovog ulja. Ako možda tražite neku blistavu ideju za svaki dan, Barilla vam predlaže da ih kušate s Barillinim umakom od rajčica obogaćenim finim travama. Ako trebate neko posebnije rješenje, možete ih pripremiti sa šparogama i pršutom. Skuhajte tjesteninu i šparoge "al dente", obogatite ih delikatnim okusom pršuta i uspjeh je zajamčen.