Okus tradicije u svim varijantama

Pipette Rigate

Pipette Rigate

Pod nazivom Pipe objedinjene su razni oblici i veličine ovisno o regiji. U Napulju, na primjer, rado u pećnici pripremaju jako velike Pipe, dok u središnjoj i sjevernoj Italiji pripremaju Pipe manjih dimenzija. Pipette rigate naočigled su manje od uobičajenih Pipa i oblikom odgovaraju svim prilikama.

Pipette Rigate

Vrsta

Pipette rigate zaista su izvanredne zbog načina na koji u svojoj unutrašnjosti ljubomorno čuvaju umak i zadržavaju ga na svojoj finoj vanjskoj rebrastoj strukturi da bi punu harmoniju njegova okusa pokazale tek u ustima.

Način pripreme

Oduvijek su Pipette Rigate bile idealna tjestenina za sve umake i za cijelu obitelj jer ih vole i djeca kojoj su privlačne tako male i simpatične. Odlično se kombiniraju s jednostavnim umakom od rajčica koji vam Barilla nudi u sklopu svog asortimana umaka. Ako želite kušati nešto zaista ukusno i originalno, začinite ih  umakom Salsa verde i listićima sira grana padano.