Okus tradicije u svim varijantama

Tutte le ricette

Mettiti alla prova

Tradicija i inovacija, kvaliteta i maštovitost, pouzdanost i kreativnost

Tjestenina je sve ovo i još više. Barilla to zna jer više od 100 godina proizvodi tjesteninu od brašna tvrde pšenice posvećujući maksimalnu pažnju kvaliteti. Naime, kao što je to uvijek i činila, Barilla odabire najbolju tvrdu pšenicu te pomno nadzire sve faze proizvodnje sve do završne provjere. Rezultat ovakve pažnje jest upravo tjestenina visoke kvalitete koja tijekom kuhanja sačuva oblik i time jamči najbolje rezultate kod svih načina pripreme.

Sastojci

Jednostavno i osnovno, poput najboljih navika. Dobra tjestenina zadovoljstvo je u kojem se može svakodnevno uživati. Iz tog razloga Barilla koristi samo najbolju pšenicu, vodu i veliku strast.

Oblici

U njezinom velikom izboru može se naći više od 70 oblika osmišljenih da bi sačuvali oblik prilikom kuhanja te da se savršeno slažu sa svim umacima, od najjednostavnijih do najsloženijih. Od najtradicionalnijih oblika poput tjestenine Bucatini ili Rigoni do najsimpatičnijih poput Farfalle ili Fusilli tjestenina Barilla svaki vaš recept čini jedinstvenim: bez obzira je li duga ili kratka, glatka ili s naborima, zahvaljujući svom bogatom okusu i teksturi "al dente"  tjestenina Barilla zadovoljit će i najzahti jevnije nepce. Njezino pakiranje, kutija specijalno dizajnirane plave boje, čini je jednim od najtipičnijih proizvoda "made in Italy": kovčeg s blagom boje mora i neba koji sadrži bogatstvo kvalitete za pripremu novih i slasnih jela koja će na vaš stol donijeti sve bogate tradicionalne mediteranske okuse. Ako volite tjesteninu i želite svojoj obitelji i prijateljima ponuditi užitak originalne kuhinje bogate okusima, pronađite u ponudi Barilla tjestenine onu koja vam najviše odgovara: pripremljena s umakom ili bez njega, u pećnici ili kao salata tjestenina Barilla osmišljena je pažljivo i mudro pretvarajući vam tako svaki dan u proslavu.