Originalna priprema, bez konzervansa

Base per Bolognese

Zašto odabrati umak Bolognese za tjesteninu? U prvom redu zato što je najomiljeniji i najcjenjeniji umak talijanske kuhinje. Osim toga je izuzetno ukusan i odlično odgovara raznim vrstama tjestenine.

Base per Bolognese

Način pripreme

Temeljac za umak Bolognese jednostavno se koristi i lako dozira. Već sadrži glavne sastojke umaka, rajčice, kao i sorte povrća i začina koji ovom umaku daju posebnu aromu: luk, mrkvu, češnjak i bosiljak.

Dodatni dodir

Ovom temeljcu još samo trebate dodati svoje omiljeno mljeveno meso od teletine, janjetine ili svinjetine. Čim se meso dobro propirjalo, dodajte temeljac Bolognese i pustite da 20 minuta kuha na laganoj vatri. Gotov umak može se staviti i na Barilla lazanje: tako ćete u najkraćem vremenu pripremiti jedan od najomiljenijih nabujaka s tjesteninom talijanske kuhinje, lazanje na bolonjski način.