Originalna priprema, bez konzervansa

Pomodoro

Slatke rajčice šljivarice prepoznatljivog okusa koje se posebno za Barillu uzgajaju na osunčanim poljima Italije obogaćene fino sjeckanim lukom. Svježi mediteranski umak pripremljen prema tradiciji, bez dodatka konzervansa, spreman je za ukusna jela od tjestenine.

Pomodoro

Način pripreme

Ovaj vas klasični umak zasigurno neće razočarati, osobito ako ga pripremite s špagetima br. 5 ili ako odaberete Penne Rigate - odlično jelo izvornog okusa! Umak je već spreman i njime možete odmah preliti ocijeđenu tjesteninu ili možete ukloniti poklopac te ga par minuta grijati na laganoj vatri ili u mikrovalnoj pećnici da biste dodatno istaknuli okus.

Dodatni dodir

Prije nego što njime prelijete tjesteninu, umaku možete dodati nekoliko zelenih maslina pomiješanih s malo maslinova ulja. Ljubitelji aromatičnih okusa mogu ovom jelu dodati preprženi luk i ružmarin.